+31 (0)6 14728497

'Botoxbehandeling op maat'

  SOFTOX™

Softox™ is een botuline toxine ('botox') behandeling met doseringen die aangepast zijn op de persoonlijke mimiek. Het wordt ingezet om lijntjes te verzachten en het gezicht een ontspannen, en frisse uitstraling te geven. Voordat je start met Softox™ behandelingen wordt er altijd een gezichtsanalyse gedaan met Intelligente Emotieherkennings software. Daarmee wordt de mimiek en de oorzaak van de rimpels nauwgezet in kaart gebracht. Dit maakt deze methode zo speciaal en innovatief.

 

Door te werken met de Softox™ methode zorgt Marsha Wichers ervoor dat er nooit meer botuline toxine wordt gebuikt dan nodig is om tot een natuurlijk ogend resultaat te komen. 

Deze methode is erg geschikt voor mensen die graag een verzachting van rimpeltjes willen, maar een natuurlijke uitstraling erg belangrijk vinden. Facepositive kun je alleen zijn als je jezelf blijft!

Bereikbaarheid

Foto's van de praktijk

 

 

 

HYALURONZUREN

Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in de eigen huid aanwezig is. Daar zorgt deze stof voor hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden verliest de huid aan elastine, collageen en hyaluronzuur. Dat is een normaal proces. Een behandeling met hyaluronzuur zorgt voor een verzachting van lijnen, versteviging van de huid en het verbeteren van een vermoeide uitstraling. Daarnaast dragen behandelingen met hyaluronzuur bij aan het vertragen van het verouderingsproces. Marsha Wichers maakt alleen gebruik van de beste hyaluronzuren op de markt, namelijk Restylane® en Profhilo®. Deze hyaluronzuren zijn afbreekbaar en daarom zeer veilig.

 

Marsha Wichers zal meestal adviseren om met kleine stapjes, subtiele verbeteringen te bewerkstelligen. Dit past bij de Facepositive filosofie