+31 (0)6 14728497

Botox en filler behandelingen 

Welkom in de praktijk van Marsha Wichers, cosmetisch arts.

Eerlijk advies, natuurlijke resultaten en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De praktijk is gelegen in Leiderdorp en is goed bereikbaar vanuit Oegstgeest.

'Botoxbehandeling op maat'

  met de SOFTOX™ methode

Een botoxbehandeling volgens de Softox™methode is een behandeling met doseringen botox die aangepast zijn op de persoonlijke mimiek na een gezichtsanalyse met Intelligente Emotieherkennings software. De behandeling wordt ingezet om lijntjes te verzachten en het gezicht een ontspannen, en frisse uitstraling te geven. 

Hoe werkt zo'n analyse?

De software analyseert hoe jouw individuele mimiek bijdraagt aan je uitstraling en de vorming van rimpels. Mimiek in het gezicht is erg persoonlijk en afhankelijk van hoe de spiertjes in het gezicht op elkaar afgestemd staan. Je kunt je ook voorstellen dat er daarom geen 'one size fits all' botox behandeling is. 

 

Door te werken met de Softox™ methode zorgt Marsha Wichers ervoor dat er niet meer botuline toxine wordt gebuikt dan nodig is om tot een natuurlijk ogend resultaat te komen. Het is namelijk belangrijk dat je voldoende beweging in je gezicht houdt voor een natuurlijk ogende mimiek.

Deze methode is erg geschikt voor mensen die graag een verzachting van rimpeltjes willen, maar een natuurlijke uitstraling erg belangrijk vinden. Facepositive kun je alleen zijn als je jezelf blijft!

HYALURONZUREN

Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in de eigen huid aanwezig is. Daar zorgt deze stof voor hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden verliest de huid aan elastine, collageen en hyaluronzuur. Dat is een normaal proces. Een behandeling met hyaluronzuur zorgt voor een verzachting van lijnen, versteviging van de huid en het verbeteren van een vermoeide uitstraling. Daarnaast dragen behandelingen met hyaluronzuur bij aan het vertragen van het verouderingsproces. Marsha Wichers maakt alleen gebruik van de beste hyaluronzuren op de markt, namelijk Restylane® en Profhilo®. Deze hyaluronzuren zijn afbreekbaar en daarom zeer veilig.

 

Marsha Wichers zal meestal adviseren om met kleine stapjes, subtiele verbeteringen te bewerkstelligen. Dit past bij de Facepositive filosofie