+31 (0)6 14728497

Botox en filler behandelingen 

Welkom in de praktijk van Marsha Wichers, cosmetisch arts.

Eerlijk advies, natuurlijke resultaten en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De praktijk is gelegen in Leiderdorp en is goed bereikbaar vanuit Oegstgeest.

SOFTOX

Softox™ is een botuline toxine behandeling met doseringen die precies aangepast zijn op de persoonlijke mimiek. Het wordt ingezet om lijntjes te verzachten en het gezicht een ontspannen, en frisse uitstraling te geven. Voordat je start met Softox™ behandelingen wordt er altijd een gezichtsanalyse gedaan met Intelligente Emotieherkennings software. Dit maakt deze methode zo speciaal en innovatief.

 

Door te werken met de Softox™ methode zorgt Marsha Wichers ervoor dat er nooit meer botuline toxine wordt gebuikt dan nodig is om tot een natuurlijk ogend resultaat te komen. 

Deze methode is erg geschikt voor mensen die graag een verzachting van rimpeltjes willen, maar een natuurlijke uitstraling erg belangrijk vinden. Facepositive kun je alleen zijn als je jezelf blijft!

HYALURONZUREN

Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in de eigen huid aanwezig is. Daar zorgt deze stof voor hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden verliest de huid aan elastine, collageen en hyaluronzuur. Dat is een normaal proces. Een behandeling met hyaluronzuur zorgt voor een verzachting van lijnen, versteviging van de huid en het verbeteren van een vermoeide uitstraling. Daarnaast dragen behandelingen met hyaluronzuur bij aan het vertragen van het verouderingsproces. Marsha Wichers maakt alleen gebruik van de beste hyaluronzuren op de markt, namelijk Restylane® en Profhilo®. Deze hyaluronzuren zijn afbreekbaar en daarom zeer veilig.

 

Marsha Wichers zal meestal adviseren om met kleine stapjes, subtiele verbeteringen te bewerkstelligen. Dit past bij de Facepositive filosofie

BOTULINE TOXINE

Botuline toxine (in de volksmond 'botox') is de werkzame stof waarmee een Softox™ behandeling wordt uitgevoerd. Marsha Wichers maakt gebruik van het merk Azzalure dat bekend staat om zijn veiligheid en betrouwbaarheid.

Botuline toxine (type A) is als medicijn op de markt, maar wordt ook al vele jaren gebruikt voor cosmetische toepassingen. Het wordt met behulp van kleine injecties in gezichtspieren aangebracht waar het zorgt voor ontspanning van deze spieren. Deze ontspanning zorgt ervoor dat de bovenliggende huid gladder wordt. Botuline toxine wordt ook gebruikt bij hoofdpijn en migraine klachten. Daarnaast werkt het bij overmatig zweten door de zweetkliertjes in de oksels te behandelen.

Na de injecties met botuline toxine duurt het doorgaans enkele dagen voordat het effect merkbaar wordt. Na twee weken is het effect optimaal. Het effect houdt (afhankelijk van de dosering die wordt gebruikt en de sterkte van de spier) gemiddeld 2 tot 6 maanden aan).

Praktijk Dokter Marsha Wichers

Van der Valk Boumanweg 180 D

2352 JD Leiderdorp

+31 (0)6 14728497

info@marshawichers.nl

Facepositive logo marsha wichers.png
  • Gray LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

Studio Marsha Wichers

For questions about projects and presentations

info@marshawichers.nl

Logo Marsha Wichers.png
logo-cosmetisch-arts-KNMG-rechthoek-.png

Easily accessible from:

Leiden

Oegstgeest

Den Haag

Voorschoten

Noordwijkerhout

Wassenaar

Leidschendam

Warmond

Noordwijk

Katwijk

Delft

Rotterdam

kliniekervaringen.png