HYALURONZUUR FILLER

Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in de eigen huid aanwezig is. Daar zorgt deze stof voor hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden verliest de huid aan elastine, collageen en hyaluronzuur. Dat is een normaal proces. In de cosmetische geneeskunde gebruiken we hyaluronzuur in  afbreekbare fillers voor een verzachting van lijnen, versteviging van de huid en het verbeteren van een vermoeide uitstraling.

 

Behandelingen met een hyaluronzuur filler dragen ook bij aan het vertragen van het verouderingsproces. Wij maken alleen gebruik van de betere hyaluronzuren op de markt, zoals Restylane®. Deze hyaluronzuren  zijn afbreekbaar en daarom zeer veilig.

 

Marsha Wichers zal meestal adviseren om met kleine stapjes, subtiele verbeteringen te bewerkstelligen. Dit past bij de Face Positive filosofie en is de sleutel tot een natuurlijk resultaat.

Dokter Marsha Wichers over Hyaluronzuur Fillers

 

Neus lippen plooi 

&

Mondhoekjes

Met een hyaluronzuur filler kun je schaduwen en plooien in het gezicht corrigeren. Mondhoekjes die naar beneden staan kunnen op deze manier 'gelift' worden. Daarmee krijg je een positievere en zachtere uitstraling.

Prijsrange: 425-750 euro

Dit is een prijs indicatie, er is altijd een consult nodig om te bepalen wat er in individuele gevallen nodig is.

Scrol naar onderen voor informatie over voor- en nazorg

Lachlijnen op de wangen

Naarmate we ouder worden ontstaan er meer mimieklijnen in het gezicht. De lijnen op de wangen kun je niet met Botox behandelen (i.t.t. lijnen rond bijv. de ogen). Lijnen op de wangen kunnen behandeld worden met een hyaluronzuur filler.

Prijsrange: 425-750 euro

Dit is een prijs indicatie, er is altijd een consult nodig om te bepalen wat er in individuele gevallen nodig is.

 

Scrol naar onderen voor informatie over voor- en nazorg.

Acné littekens

Heb je last van putjes in je huid na acné? Is je huid eindelijk rustig en vrij van ontstekingen, maar stoor je je aan de littekens? Met een hyaluronzuur filler kun je de dieptes in de huid opvullen waardoor de huid egaler wordt.

Prijsrange: vanaf 290 euro

Dit is een prijs indicatie, er is altijd een consult nodig om te bepalen wat er in individuele gevallen nodig is.

Scrol naar onderen voor informatie over voor- en nazorg.

Liplijntjes

Merk je dat je lijntjes boven je lip krijgt? Naarmate je ouder wordt, verlies je volume in en rond je lippen, daardoor vormen er gemakkelijk lijnen rond je mond. Met een minimale hyaluronzuur filler behandeling kun je de lijntjes verminderen en voorkomen dat ze erger worden. Het resultaat is natuurlijk en je lip ziet er niet 'opgespoten' uit.

Prijsrange: vanaf 290 euro

Dit is een prijs indicatie, er is altijd een consult nodig om te bepalen wat er in individuele gevallen nodig is.

Scrol naar onderen voor informatie over voor- en nazorg.

Voor en nazorg 

Rondom een behandeling met hyaluronzuur fillers

Voor de behandeling

Overleg met de arts wanneer je stollingsremmende medicijnen (zoals bijvoorbeeld Acenocoumarol, Plavix of Ascal) gebruikt. Het gebruik hiervan kan de kans op blauwe plekken als gevolg van de injecties aanzienlijk vergroten. 

De behandeling

De behandeling vindt plaats in de praktijk in Leiden. Gewoonlijk worden voor de behandeling foto’s gemaakt. Indien nodig wordt het te behandelen gebied verdoofd door middel van een injectie of verdovende crème. De behandeling zelf duurt circa 20 minuten. De meeste cliënten melden een licht ongemak. Dit is echter normaal bij injectables.

 

Na de behandeling

Je kunt direct na de behandeling naar huis. Na de behandeling mag je gedurende vijf dagen geen druk uit te oefenen op het behandelde gebied. U kunt er even aankomen om te wassen, make-up aan te brengen of af te halen, als u maar geen langdurige intensieve druk toepast. Ga de eerste twee weken na de behandeling niet naar de tandarts of schoonheidsspecialist. 

 

Welke bijwerkingen kunnen optreden na behandeling?

Na de behandeling kunnen er blauwe plekjes en wat zwelling ontstaan. Het behandelde gebied kan wat beurs aanvoelen. Deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf. Tegen zwelling helpen koude kompressen.

Werken, sport en de zon

Meteen na de behandeling kun je weer werken.  Sporten mag weer een dag na de behandeling. Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijv. zon, solarium, sauna, etc.). Zolang er blauw plekjes zichtbaar zijn is het belangrijk om op te passen met de zon aangezien deze onder invloed van UV stralen tot pigmentvlekjes kunnen leiden.

Restylane Marsha Wichers

Restylane

Restylane is een merk hyaluronzuur filler dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt. Het merk staat bekend om haar veiligheid en betrouwbaarheid. Restylane wordt in de huid gebracht met kleine injecties of door gebruik van een canule. De werkingsduur varieert van 6 maanden tot een jaar. In sommige gevallen kan het zelfs langer aanhouden. De duur van de werking varieert o.a. door plaats van injectie (rond de mond loopt het effect eerder terug) en leefstijl (roken, alcohol drinken, zonblootstelling en excessief sporten).

LOGO dokter marsha wichers.png
zorgkaart png.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
logo-cosmetisch-arts-KNMG-rechthoek-.png
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Gabriël Metzustraat 48
2316 AJ Leiden
071-2070032
info@doktermarshawichers.nl
Big registernr: 89063473101
Facepositive logo marsha wichers.png

Dokter Marsha Wichers hanteert een minimum leeftijdsgrens van 25 jaar voor behandelingen, met uitzondering van het behandelen van migraine/hoofdpijn, tandenknarsen en hyperhidrose oksels (18+).