+31 (0)6 14728497

OVER DE PRAKTIJK

Marsha Wichers heeft meer dan tien jaar ervaring als cosmetisch arts en begrijpt wat er nodig is om tot subtiele, natuurlijke resultaten te komen die mensen gelukkig maken. Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen in de praktijk en besteedt uitgebreid aandacht aan de eerste intake en gezichtsanalyse.

 

Marsha Wichers is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en is ingeschreven in het KNMG register als cosmetisch arts.  Dit waarborgt kwaliteit en veiligheid.

 

Ze heeft naast haar opleiding tot arts ook een opleiding aan de Kunstakademie afgerond waarbij ze zich heeft gespecialiseerd in sculptuur en design. 

 

Marsha voert haar behandelingen uit met lage doseringen hyaluronzuurfillers en botuline toxine. Alleen op deze manier is het in haar optiek mogelijk om er natuurlijk uit te blijven zien voor je leeftijd. Ze vindt namelijk dat veroudering zichtbaar mag zijn, het hoort immers bij het leven.

Om een natuurlijk effect na een behandeling met botuline toxine te kunnen garanderen ontwikkelde zij de Softox™ methode, waarbij gebruikt gemaakt wordt van Intelligente Emotieherkenningssoftware om het gezicht te analyseren voordat er een behandeling met botuline toxine wordt uitgevoerd.

Doordat ze haar cliënten op een betrokken manier begeleidt is er ook gelegenheid om te kijken naar wat het gezicht voor iemand betekent en welke behandelingen daar wél en niet bij passen. Het gaat er vaak helemaal niet om om rimpels weg te spuiten, maar om een tevreden gevoel te hebben als je in de spiegel kijkt. En dat gaat over een positieve uitstraling en empathie voor jezelf. Kleine cosmetische behandelingen kunnen daarbij helpen.

Marsha Wichers heeft een netwerk van collega's in de cosmetische geneeskunde en kan je ook verwijzen naar de juiste specialist op het moment dat zij je niet kan helpen.