+31 (0)6 14728497

 Zie onder 'stories' wat de Softox methode voor Marlies, Olga en Inge heeft betekend. 

SOFTOX™

Voor

Softox™ behandeling van de fronsspier

Na

Softox™ behandeling van de fronsspier

Wat is Softox™?

Softox™ is een botuline toxine ('botox') behandeling met doseringen die aangepast zijn op de persoonlijke mimiek. Het wordt ingezet om lijntjes te verzachten en het gezicht een ontspannen, frisse en vriendelijke uitstraling te geven. Dit is mogelijk doordat Softox™ heel lokaal en gericht spiertjes in het gezicht ontspant.

Voordat je start met Softox™ behandelingen wordt er altijd een gezichtsanalyse gedaan met Intelligente Emotieherkennings software. Dit maakt deze methode zo speciaal en innovatief. De software analyseert hoe jouw individuele mimiek bijdraagt aan je uitstraling. Mimiek in het gezicht is erg persoonlijk en afhankelijk van hoe de spiertjes in het gezicht op elkaar afgestemd staan. Je kunt je ook voorstellen dat er daarom geen 'one size fits all' Botox behandeling is. 

Door te werken met de Softox™ methode zorgt Marsha Wichers ervoor dat er niet meer botuline toxine wordt gebuikt dan nodig is om tot een natuurlijk ogend resultaat te komen. Het is namelijk belangrijk dat je voldoende beweging in je gezicht houdt voor een natuurlijk ogende mimiek.

Marsha  Wichers over de Softox™ methode: "ik heb deze methode ontwikkeld omdat ik niet geloof in het enkel behandelen van rimpels, maar wel in het subtiel verzachten van de mimiek en bijbehorende mimieklijnen. Op die manier kun je voor een positievere uitstraling te zorgen. Schoonheid zit 'm namelijk niet in de afwezigheid van rimpels, maar in de áánwezigheid van vriendelijkheid in het gezicht. Dat maakt je als mens toegankelijk en aantrekkelijk."

Wat is botuline toxine?

Botuline toxine is de werkzame stof waarmee een Softox™ behandeling wordt uitgevoerd. Marsha Wichers maakt gebruik van het merk Azzalure dat bekend staat om zijn veiligheid en betrouwbaarheid.

Botuline toxine (type A) is als medicijn op de markt, maar wordt ook al vele jaren gebruikt voor cosmetische toepassingen. Het wordt met behulp van kleine injecties in gezichtspieren aangebracht waar het zorgt voor ontspanning van deze spieren. Deze ontspanning zorgt ervoor dat de bovenliggende huid gladder wordt. Botuline toxine wordt ook gebruikt bij hoofdpijn en migraine klachten. Daarnaast werkt het bij overmatig zweten door de zweetkliertjes in de oksels te behandelen.

Na de injecties met botuline toxine duurt het doorgaans enkele dagen voordat het effect merkbaar wordt. Na twee weken is het effect optimaal. Het effect houdt (afhankelijk van de dosering die wordt gebruikt en de sterkte van de spier) gemiddeld 2 tot 6 maanden aan).

Voor en na foto's

Voor en nazorg 

Rondom een behandeling met botuline toxine 

Young, fresh and 'without wrinkles' seems to be the new norm, which makes (especially) women wonder if they should have something done about their wrinkles while they were basically satisfied with themselves.

 

In addition to my profession as a doctor, I have always responded to my creative side, with a preference for design. In 2017 I decided to go back to the art academy in The Hague, where I had previously done a bachelor's degree in visual arts. I was convinced that it should be possible to better integrate my two professions and passions.

 

I followed a master in Design and started to use design to translate the subjects in my work as a cosmetic doctor into projects. These projects reflect trends in our western society in terms of appearance, makebility and the human condition.

Gezichtsanalyse volgens de Softoxmethode™

Wat straalt je gezicht uit? Wat zijn de leuke trekken in je gezicht? En wat vindt je minder? Jouw mimiek speelt een grote rol bij hoe je op anderen overkomt. In de spiegel kun je zelf erg moeilijk bepalen wat een ander ziet terwijl hij of zij met je praat. Daarom is het fijn om samen met Marsha Wichers te zien hoe dit voor jou werkt. 

 

Deze software meet heel precies hoe het aanspannen van de gezichtsspieren leidt tot een bepaalde uitstraling. Ook kun je zien dat de oorzaak van lijnen in het gezicht vaak terug te voeren is naar de mimiek.  In een voor en na analyse kan heel mooi worden laten zien wat de Softox™ behandeling voor jouw uitstraling gedaan heeft. 

Wil je weten wat Olga van haar

Softox™ behandeling vond? 

Waarom kiezen voor Softox™ methode ?

  • Je wil graag verzachting van mimieklijnen in je gezicht rondom je ogen, op je voorhoofd of tussen je wenkbrauwen. Maar je wilt geen 'behandelde look'.

  • Je wil graag verzachting van lachrimpels rond de ogen, maar je wil geen 'onechte' lach na een botuline toxine behandeling.

  • Je wil graag minder fronsen, maar het liefst zo min mogelijk botuline toxine gebruiken omdat je wel graag wat beweging overhoudt in je gezicht.

  • Je vindt dat je boos of nors kijkt, of je krijgt dit vaak te horen van anderen.

  • Je hebt vaak last van spanningshoofdpijn doordat je onbewust spanning opbouwt in je gezicht.

  • Je wil graag inzicht in de manier waarop je jouw mimiek gebruikt.

  • Je vindt het prettig om goede begeleiding en zorg te krijgen rondom jouw behandelingen met botuline toxine.

Praktijk Dokter Marsha Wichers

Van der Valk Boumanweg 180 D

2352 JD Leiderdorp

+31 (0)6 14728497

info@marshawichers.nl

Facepositive logo marsha wichers.png
  • Gray LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

Studio Marsha Wichers

For questions about projects and presentations

info@marshawichers.nl

Logo Marsha Wichers.png
logo-cosmetisch-arts-KNMG-rechthoek-.png

Easily accessible from:

Leiden

Oegstgeest

Den Haag

Voorschoten

Noordwijkerhout

Wassenaar

Leidschendam

Warmond

Noordwijk

Katwijk

Delft

Rotterdam

kliniekervaringen.png