Viscoderm druppel.jpg

VISCODERM
HYDROBOOSTER
een unieke skinbooster

Viscoderm hydrobooster® is een unieke skinbooster omdat het naast diepe hydratatie van de huid ook geschikt is om oppervlakkige beginnende mimiekrimpeltjes te behandelen.
 
Deze skinbooster bevat hyaluronzuur dat heel zacht, maar ook zeer elastisch is. Daarom is het uitstekend geschikt om te gebruiken op plaatsen in het gezicht waar veel beweging is. Bijvoorbeeld rond de ogen, op het voorhoofd en rond de mond. Het is uniek in zijn mogelijkheden om de huid als het ware te 'stretchen' op de plaats waar de rimpeltjes gevormd worden tijdens lachen en optrekken van de wenkbrauwen. 

Met name bij beginnende mimieklijnen is deze behandeling zeer effectief én een alternatief voor preventief Botox gebruik. Het is vooral geschikt voor het behandelen van lachrimpeltjes en voorhoofdsrimpels.

Het ultra pure, gestabiliseerde hyaluronzuur van IBSA (de makers van het bekende Profhilo®) is de basis, ook voor dit veilige product. Van nature komt er in onze huid hyaluronzuur voor, dit molecuul kan tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden en houdt daarmee de huid in conditie. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af. Onze huid breekt geïnjecteerd hyaluronzuur ook weer af, vandaar dat behandelingen hiermee zo veilig zijn.

Cosmetisch arts Marsha Wichers gebruikt de hydrobooster vaak i.c.m. Profhilo om de huid te verbeteren en de uitstraling te verzachten. 

Voorhoofdsrimpels Viscoderm hydrobooster

Huidverbetering en behandeling van rimpels met Viscoderm Hydrobooster®

Wil je graag je huid verbeteren en hydrateren van binnenuit? Ben je op zoek naar vermindering van mimiekrimpels, maar wil je geen Botox gebruiken?
Dan is een behandeling met de Hydrobooster iets voor jou.


Prijs: 390 euro per behandeling
De huid wordt van tevoren verdoofd met een crème.
Doorgaans zijn 1 tot 2 behandelingen nodig met 2 maanden tussenpoos.

Combi-behandeling met Profhilo:
650 euro per behandeling
(1,1 ml Viscoderm en 2,0 ml Profhilo in één sessie)

scroll down grijslicht.png

Scrol naar onderen voor meer informatie.

Lachrimpels Viscoderm hydrobooster Dokte
Lachrimpels in rust Viscoderm hydroboost
combibehandeling viscoderm en botox Dokt
Voor en na Viscoderm Dokter Marsha Wiche

Veel gestelde vragen
Over een behandeling met Viscoderm Hydrobooster®

Hoe werkt een behandeling met Viscoderm Hydrobooster?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid verdoofd met een verdovende crème. Wanneer deze crème ingetrokken is, wordt het hyaluronzuur met een minuscuul klein naaldje oppervlakkig in de huid ingebracht. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Voor wie is de behandeling met Viscoderm Hydrobooster geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die de huid wil verbeteren en hydrateren. Uitstekend geschikt voor mensen die beginnende mimieklijnen in hun huid hebben en liever geen Botox willen gebruiken. 

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de behandeling?
Het resultaat van de behandeling is al na een dag zichtbaar, maar op z'n best twee weken na de behandeling. Voor een optimaal durend resultaat wordt geadviseerd om de behandeling na twee maanden te herhalen.


Hoelang houdt het effect van de behandeling aan?
Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang de verbeteringen zichtbaar blijven. Na een kuur van twee behandelingen met twee maanden tussenpoos houdt het resultaat 6 maanden aan.


Zijn er bijwerkingen te verwachten?
Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Viscoderm Hydrobooster® zijn milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.