CONTACT
 Routebeschrijving & parkeren 

Heb je een vraag, stuur een mail naar info@doktermarshawichers.nl

Dokter Marsha Wichers is van ma-vrij 9.00-17.00
telefonisch bereikbaar op: 071-2070032
Buiten kantoortijden alleen bereikbaar in geval van medische spoed.

Wil je graag een afspraak maken voor een consult of een behandeling?
Het makkelijkst gaat dit via de online tool.
Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Graag tot ziens!

Locatie praktijk & parkeren

Praktijk dokter marsha wichers.png
route Praktijk Dokter Marsha Wichers van

Route

De snelste route is vanaf de A4 afslag 6 (Hoogmade). Zie ook het kaartje. Na twee rotondes kun je vervolgens via de provinciale weg richting Leiden rijden. Bij de volgende rotonde naar links de Oude spoorbaan op, rechtdoor en bij de stoplichten rechtdoor richting Leiden op de Willen de Zwijgerlaan. Rechtdoor rijden en na het viaduct naar rechts de Gooimeerlaan (richting Merenwijk) oprijden. Na de Shell bij de rotonde linksaf en zie het kaartje hieronder voor het laatste stukje van de route. 

Parkeren

Rondom de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 0,10 euroct/uur gedurende de eerste 2 uur. De parkeercode is 7114 , deze kunt u intoetsen op uw parkeerapp ( bijv. Yellowbrick, Easypark, Parkmobiel). Wanneer u geen parkeerapp op uw mobiele telefoon heeft, kunt u er ook voor kiezen om met uw pinpas of muntgeld te betalen.

 

In dat laatste geval kunt u alleen bij de parkeerautomaat aan het begin van de wijk (Zaalsportstraat) betalen. Daarna rijdt u 200 meter verder door naar de Gabriël Metzustraat 48 om daar in de buurt uw auto neer te zetten. Zie de afbeelding hieronder.

Gabriel Metzustraat lokatie Praktijk dok

Locatie praktijk & openbaar vervoer

Wanneer u met het openbaar vervoer reist kunt u vanaf Leiden centraal station 15 minuten lopen richting de praktijk. De dichtstbijzijnde bushalte is op 5 minuten loopafstand te vinden op  de Gooimeerlaan (bushale ‘de Rodes’).

Openbaar vervoer naar praktijk dokter ma