KLANTERVARINGEN
'Deze behandeling geeft rust in mijn gezicht'

Olga over de Softox® methode

Ik kreeg vaak te horen dat ik nors keek. Eigenlijk kon ik daar niets aan doen, op één of andere manier frons ik gemakkelijk mijn wenkbrauwen.

Door de analyse met de Softox® methode werd het voor mij veel duidelijker wat ik uitstraal met mijn gezicht en hoe ik dat kan beïnvloeden. 

Marsha heeft voor mij een behandelplan gemaakt waarbij ik met een lage dosering Botox mijn frons leer ontspannen. Door deze ontspanning en het feit dat ik me er van bewust ben zal ik het fronsen wat kunnen 'afleren'. Ik krijg veel positiviteit terug uit mijn omgeving, het resultaat is natuurlijk en ik voel meer rust in mijn gezicht.

'Dit was een compleet nieuwe aanpak'

Inge over de Softox methode

Ik gebruikte al wat langer Botox omdat ik mij stoorde aan rimpels in mijn gezicht. Ik kwam bij Marsha terecht voor advies en door de Softox® analyse werd mij duidelijk dat de mimiek in mijn gezicht niet op een positieve manier werd beïnvloed door de behandeling die ik altijd liet doen. Blijkbaar staat 'minder rimpels hebben' niet gelijk aan een 'betere uitstraling hebben'.

Mijn wenkbrauwen waren teveel omhoog gaan staan en mijn voorhoofd bewoog te weinig, hierdoor zag ik er juist bozig uit. Ik denk dat ik dat zelf niet zag omdat zoiets geleidelijk gaat en niemand mij daarop wees.

Na de analyse wist Marsha mij ervan te overtuigen dat meer beweging op mijn voorhoofd juist voor een betere en natuurlijke uitstraling zou zorgen, en ja hoor, dat klopte!

Ik gebruik nu minder Botox en op andere plaatsen in mijn gezicht. 

'Een heel natuurlijke manier om mijn huid te verbeteren'
Yvonne over haar behandeling met Profhilo

Ik wilde graag een huidverbetering en hoopte ook op wat versteviging van de huid rond mijn kaaklijn. Ik vind het erg belangrijk dat mijn gezicht een natuurlijke uitstraling heeft en ik wil liever geen behandeling met grote hoeveelheden fillers. Marsha denkt daar gelukkig hetzelfde over en zij adviseerde mij een behandeling met Profhilo. Dit hyaluronzuur stimuleert mijn gehele huid om steviger te worden en er beter uit te gaan zien. 

 

Een maand na de kuur van twee behandelingen ziet mijn huid er gezond en fris uit. Hij voelt voller en steviger aan en het resultaat is natuurlijk. Ik ben er zeer tevreden over.

'Dokter Wichers, is buitengewoon professioneel en deskundig. Een prachtige, nieuwe praktijk en goed bereikbaar. Het is altijd even spannend maar Marsha neemt alle tijd en geeft goed advies, ik beveel haar van harte aan. Ben heel blij met het resultaat van de behandeling. Het ziet er mooi en natuurlijk uit, precies wat bij mij past. Weer helemaal tevreden met mijn spiegelbeeld.'
Cliënte over haar ervaring met de praktijk
Lees hier meer ervaringen op Zorgkaart.nl
'De filosofie van Marsha sprak mij heel erg aan, daarom heb ik voor deze praktijk gekozen. Het was prettig om per e-mail direct met Marsha te spreken. Ik kon ook op korte termijn een afspraak maken. En wat ben ik blij dat ik een behandeling bij Marsha heb laten doen. Ze is kundig, overlegd goed, stelt je op je gemak en het resultaat is geweldig! Dit is precies wat ik zocht; een natuurlijk resultaat wat helemaal bij mij als persoon past.'
Cliënte over haar ervaring met de praktijk
Lees hier meer ervaringen op Zorgkaart.nl
'Ik ben super tevreden met het resultaat en de behandeling bij dr. Marsha Wichers. Ze luisterde erg goed naar mijn wensen maar dacht ook met mij mee. Het doel was om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen zodat niet iedereen ziet dat je wat hebt laten doen. Ik sta er versteld van dat je na een paar prikjes al zoveel resultaat hebt. Ik zie er uitgeslapen uit, mijn huid is strakker en mijn blik is veel meer open. Ik voel ook erg veel rust in mijn voorhoofd waardoor ik ook geen last meer van hoofdpijn heb. Ik kom zeker terug!'
Cliënte over haar ervaring met de praktijk
Lees hier meer ervaringen op Zorgkaart.nl
LOGO dokter marsha wichers.png

Dokter Marsha Wichers hanteert een minimum leeftijdsgrens van 25 jaar voor behandelingen, met uitzondering van het behandelen van migraine/hoofdpijn, tandenknarsen en hyperhidrose oksels (18+).

Praktijk Dokter Marsha Wichers
Gabriël Metzustraat 48
2316 AJ Leiden
071-2070032
info@doktermarshawichers.nl
Big registernr: 89063473101
Facepositive logo marsha wichers.png