Klachtenregeling

Wat te doen als u een klacht heeft?

 

Service en regelingen rondom klachten

Dokter Marsha Wichers vindt het erg belangrijk dat u tevreden bent over uw behandeling en de zorg en aandacht daaromheen. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Ik hoor het graag persoonlijk van u wanneer u niet tevreden ben en ik zal altijd samen met u kijken naar een oplossing voor uw klacht. Wanneer we daar samen niet uitkomen kan ik u in contact brengen met de klachten functionaris van DOKh. Praktijk Dokter Marsha Wichers is aangesloten bij DOKh.

U krijgt vervolgens een gesprek met de klachten functionaris en deze ondersteunt u gedurende het traject. U kunt daar terecht met uw vragen, u krijgt advies en zo nodig hulp bij het schriftelijk formuleren van de klacht. Er wordt samen met u gekeken of u open staat voor klachtbemiddeling. Wanneer dat zo is volgt binnen twee weken een eerste bemiddelingsgesprek.

Komt u er ondanks de bemiddelingsgesprekken niet uit, dan ondersteunt de klachtenfunctionaris u bij een eventuele volgende stap. Uw klacht wordt dan een geschil.

LOGO dokter marsha wichers.png

Dokter Marsha Wichers hanteert een minimum leeftijdsgrens van 25 jaar voor behandelingen, met uitzondering van het behandelen van migraine/hoofdpijn, tandenknarsen en hyperhidrose oksels (18+).

© Copyright 2020 Marsha Wichers
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Gabriël Metzustraat 48
2316 AJ Leiden
071-2070032
info@doktermarshawichers.nl
Big registernr: 89063473101
Facepositive logo marsha wichers.png