top of page

Waarom een beetje volume in je wangen zo mooi staat..
 

Misschien heb je het zelf al gemerkt, maar naarmate we ouder worden, verliezen we volume in onze wangen. Resultaat is dat we er vermoeider en ‘chagrijniger’ uit gaan zien. De verticale lijnen in ons gezicht worden namelijk geaccentueerd door dit verouderingsproces. Behandeling is erop gericht om die verticale lijnen te doorbreken zodat je er weer frisser uit gaat zien.

 


Verouderen....

Verouderen doen we allemaal en bij iedereen zorgt dat verouderingsproces voor veranderingen in het gezicht. Bot en vetweefsel nemen af, de huid wordt slapper en het overgebleven vet 'zakt' wat naar beneden. In de afbeelding hiernaast zie je hoe dat werkt door de jaren heen. Het proces begint al vanaf het 30e jaar en wordt duidelijker vanaf het 40e jaar.Wat kun je doen om er frisser uit zien?

Het ondergaan van een behandeling met een hyaluronzuurfiller zorgt voor subtiel vollere wangen waardoor je er frisser uitziet. Met de vulling in het wanggebied wordt het volumeverlies gecorrigeerd. Het zorgt er zelfs voor de de wang wat gelift wordt. Het resultaat is een uitgeruste uitstraling. Een hyaluronzuurfiller is veilig en afbreekbaar door het lichaam. Resultaten houden gemiddeld een jaar aan.


Ziet het resultaat van de vulling er wel natuurlijk uit?

Die vraag krijg ik regelmatig. Niemand wil opgespoten volle wangen, dat ziet er niet natuurlijk uit. Ik bepaal voorafgaand aan een behandeling heel precies hoeveel vulling er nodig is. Regelmatig kiezen mensen ervoor om eerst met wat minder vulling te beginnen om zelf te ervaren hoe dat eruit ziet. Ze beginnen dan bijvoorbeeld met 2 ml hyaluronzuur. Soms is dat al voldoende. Wanneer er toch wens is naar meer resultaat, kan er altijd een vervolgbehandeling gepland worden.


Hieronder staan wat voorbeelden van behandelresultaten.Heb je vragen over de aanpak van volumeverlies in het gezicht? Wil je er uitgeruster uitzien? Kom eens langs voor een consult in de praktijk om te zien wat er bij jou past.


Maak hier jouw afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult.댓글


praktijk logo dokter marsha wichers.png
bottom of page