top of page

Hyaluronzuur skinboosters, de superboost voor je huid

Bijgewerkt op: 13 okt. 2022

We hebben maar één huid en daar moeten we een leven lang mee doen. Dat besef groeit steeds meer en daardoor komt er steeds meer vraag naar huidverbetering. Ook het dagelijks gebruik van UV-bescherming is gelukkig steeds normaler geworden. Daarmee wordt huidveroudering vertraagd en de kans op huidkanker verkleind. Daarnaast komt er ook steeds meer aandacht voor medisch-cosmetische behandelingen om de huid jong en gezond te houden.Hyaluronzuur skinboosters zijn voorbeelden van zulke behandelingen. Door de samenstelling van het hyaluronzuur is het mogelijk om het oppervlakkig in de huid in te brengen met minuscule kleine injecties. Hyaluronzuur komt van nature in onze huid voor. Het zorgt daar voor hydratatie van de huid. Het biedt uitkomst in die gebieden in de huid waar de hele dag door veel beweging is door de mimiek. Denk aan de huid rond de ogen, de wangen en op het voorhoofd.


Met Botox kun je de spiertjes rustig maken waardoor de bewegelijkheid rustiger wordt, en met skinboosters -gemaakt van hyaluronzuur- kun je de huid op de plek van de beginnende rimpels verbeteren. Het hyaluronzuur verstevigt en hydrateert de huid en hierdoor is deze beter bestand tegen de rimpelvorming tijdens mimiek.Kuur en combinatiebehandelingen

Skinboosters worden meestal in een kuur van twee behandelingen aangeboden, met twee maanden tussenpoos. Daarna kun je het eens per half jaar herhalen om het effect bij te houden.

Het is ook mogelijk om het in combinatie met een Profhilo of een Botox behandeling toe te passen.


Prijs

De kosten voor een skinbooster behandeling beginnen vanaf 290 euro en zijn afhankelijk van het aantal sessies en de grootte van het behandelgebied. Dit wordt tijdens een consult besproken.
Meer weten?

Wil je meer weten over deze behandeling en of het geschikt is voor jou? Wil je graag je huid op een zo natuurlijk mogelijke manier verbeteren? Kom eens langs op een consult om de mogelijkheden te bespreken. Op de website kun je ook meer informatie vinden.

コメント


praktijk logo dokter marsha wichers.png
bottom of page