SOFTOX

Verzachten van rimpels met behoud van mimiek

Softox dokter Marsha Wichers.jpg
praktijk dokter Marsha Wichers

FAQ's over Softox, Babybotox en natuurlijke resultaten na een botoxbehandeling.

Wat is Softox?


Softox® is een behandeling met lagere doseringen Botox. Het zorgt voor verzachting van lijnen, waarbij deze niet helemaal weg zullen trekken. Er blijft namelijk bewegelijkheid over in de huid. Het is een zeer geschikte manier om rimpels te voorkomen en voor mensen die hun expressie zo natuurlijk mogelijk willen houden.
Wat maakt Softox anders dan een reguliere botoxbehandeling?


Softox® lijkt op een behandeling met 'babybotox' of een 'halve zone' Botox. Ze hebben met elkaar gemeen dat de dosering lager is dan bij een reguliere zone Botox. Softox® verschilt van de twee laatsten doordat de mimiek en uitstraling van tevoren heel goed geanalyseerd worden met de Softox®analyse.
Hoe werkt een Softox analyse?


Tijdens de intake wordt er heel precies naar de mimiek gekeken. De software die gebruikt wordt bij de analyse meet heel precies hoe het aanspannen van de gezichtsspieren leidt tot een bepaalde uitstraling. Je kunt daarmee ook zien dat de oorzaak van lijnen in het gezicht vaak terug te voeren is naar de mimiek. In de video hieronder zie je daar een voorbeeld van. Mimiek in het gezicht is erg persoonlijk en afhankelijk van hoe de spiertjes in het gezicht op elkaar afgestemd staan. Je kunt je ook voorstellen dat er daarom geen 'one size fits all' Botox behandeling is. Bezoek de FAQ's over de Softox®methode voor meer informatie.
Waarom kiezen voor Softox en een Softox®analyse?


Een behandeling met Softox® is gericht op drie aspecten:

  • ontspannen van mimiek die zorgt voor een negatieve of vermoeide uitstraling.
  • verzachten van 'harde' mimieklijnen die als storend worden ervaren.
  • meer 'controle over' en 'bewustwording van' de eigen mimiek en uitstraling.
Hoe draagt mimiek bij aan de uitstraling?


Wat straalt je gezicht uit? Wat zijn de leuke trekken in je gezicht? En wat vindt je minder? Jouw mimiek speelt een grote rol bij hoe je op anderen overkomt. In de spiegel kun je zelf erg moeilijk bepalen wat een ander ziet terwijl hij of zij met je praat. Daarom is het fijn om samen met Marsha te zien hoe dit voor jou werkt. In een vóór en na analyse kan heel mooi worden laten zien wat de behandeling met Botox voor jouw uitstraling gedaan heeft.

Botox - Cosmetisch arts - Fillers - Leiden