COSMECEUTICALS

Een mooiere huid met medische huidverzorging

skinceuticals CEferulic Phloretin
logo praktijk dokter marsha wichers.png
logo praktijk dokter marsha wichers.png

Huidverbetering met medische huidverzorging

Door gebruik te maken van actieve ingrediënten in je huidverzorging kun je goede resultaten bereiken. Denk hierbij aan vermindering van pigment in de huid, vermindering van fijne rimpels, een betere huidstructuur en een betere teint. 

Huidverbetering
Huidverbetering

Veelgestelde vragen over huidverbetering met cosmeceuticals

Wat zijn cosmeceuticals?


Cosmeceuticals zijn huidproducten die zowel een cosmetisch als een medisch-therapeutisch effect hebben op de huid. Ze worden ingezet om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Net zoals cosmetica worden ze als een crème of serum op de huid gesmeerd. Maar in cosmeceuticals zitten actieve ingrediënten die de huidcellen stimuleren en daarmee de huid verbeteren en het huidverouderingsproces afremmen.
Kan ik gewoon zelf beginnen met cosmeceuticals?


Het is sterk aan te bevelen om eerst het advies van een arts of huidtherapeut te vragen. Cosmeceuticals hebben actieve ingrediënten die doelbewust worden ingezet. Wanneer je ingrediënten gebruikt die niet geschikt zijn voor jouw huid, kun je een huidreactie krijgen. Tegenwoordig claimen veel cosmetica merken dat er allerlei ingrediënten inzitten. Vaak zitten deze er vervolgens in zeer kleine hoeveelheden in. Hierdoor hebben ze eigenlijk nauwelijks effect. Dit is misleidend en vaak ook erg onwaarschijnlijk als je de prijsverschillen tussen de echte cosmeceuticals en deze producten ziet. Vraag dus de begeleiding en het advies van een cosmetisch arts. Marsha Wichers begeleidt haar cliënten bij het gebruik van de producten. Zo nodig schrijft zij crèmes op recept voor.
Welke ingrediënten zijn écht werkzaam?


Vitamine A zuur (Retinol, tretinoïne) Vitamine C (Ascorbinezuur) Glycolzuur (Alpha Hydroxy Acid) Salicylzuur (Beta Hydroxy Acid) Niacinamide (Vitamine B3) Hyaluronzuur Met dit bovenstaande lijstje kom je een heel eind als het om huidverbetering gaat. Laat je adviseren welk ingrediënt voor jouw huid geschikt is. Zorg dat je producten gebruikt waar deze ingrediënten in voldoende concentraties aanwezig zijn. Veel cosmetica claimen werkzaamheid en ingrediënten, waarna blijkt dat een ingrediënt er zeer geringe hoeveelheden in zit. In de praktijk werken we met de cosmeceuticals van Skinceuticals en Dermaceutic. Deze hebben hun werkzaamheid ruimschoots bewezen.
Welke merken zijn aanbevolen?


De producten van Skinceuticals en Dermaceutic staan bekend om de actieve ingrediënten en de vanuit klinisch onderzoek bewezen resultaten. Deze cosmeceuticals helpen bij het stimuleren van een stralende huid en de cel vernieuwing. Ze helpen schade voorkomen die vrije radicalen veroorzaken. Binnen de productlijn zijn er cosmeceuticals die speciaal gericht zijn op het verbeteren van onregelmatige pigmentatie, fijne lijnen en een onregelmatige huidtextuur.
Voor en na foto's van resultaten na het gebruik van cosmeceuticals


HUIDVERBETERENDE CRÈMES en SERUMS

EXFOLIËREN EN REINIGEN

ANTI OXIDANTEN

UV BESCHERMING

HYDRATEREN EN VERZORGEN

Botox - Cosmetisch arts - Fillers - Leiden