COSMECEUTICALS
dagelijks smeren voor huidverbetering

Dermaceutic%20logo_edited.png

Cosmeceuticals zijn huidproducten die zowel een cosmetisch als een medisch-therapeutisch effect hebben op de huid. Ze worden ingezet om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Net zoals cosmetica worden ze als een crème of serum op de huid gesmeerd. Maar in cosmeceuticals zitten actieve ingrediënten die de huidcellen stimuleren en daarmee de huid verbeteren en het huidverouderingsproces afremmen.

Dermaceutic Prakijkt dokter Marsha Wiche
Dermaceutic-Homecare-Range.jpg

Dermaceutic
 

De productlijn van Dermaceutic staat bekend om de actieve ingrediënten en de vanuit klinisch onderzoek bewezen resultaten. Deze cosmeceuticals helpen bij het stimuleren van een stralende huid en de cel vernieuwing. Ze helpen schade voorkomen die vrije radicalen veroorzaken. 

Binnen de productlijn zijn er cosmeceuticals die speciaal gericht zijn op het verbeteren van onregelmatige pigmentatie, fijne lijnen en een onregelmatige huidtextuur.

Bescherm jezelf tegen de schadelijke invloeden van de zon

Nummer één oorzaak van huidveroudering is UV straling van de zon. Wanneer je zuinig bent op je huid is het belangrijk om voor goede bescherming te zorgen. 
Gebruik een SPF bovenop je hydraterende dagcrème, en realiseer je dat er ook op minder zonnige dagen en buiten de zomer UV straling op de huid komt. Wanneer je start met cosmeceuticals is het extra belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon. Door de exfoliërende eigenschappen van sommige producten wordt de huid namelijk gevoeliger voor de zon.

Sunceutic bottles.jpg
dermaceutic retinol 0.5 dag 0 .jpg
dermaceutic retinol 0.5 dag 28 .jpg
Dermaceutic retinol 0.5.png

Actieve ingrediënten kunnen voor een aanzienlijke huidverbetering zorgen. Omdat iedere huid anders is, is een consult in de praktijk noodzakelijk om te bepalen welke producten er nodig zijn om de huid te verbeteren. Een consult is vrijblijvend en kosteloos.

Actieve ingrediënten zoals vitamine A zuur (Retinol)