PROFHILO

voor huidverbetering van binnenuit

Profhilo Marsha Wichers Leiden
logo praktijk dokter marsha wichers.png

Huidverbetering met Profhilo

Wil je graag je huid verbeteren van binnenuit? Ben je op zoek naar manieren om het verouderingsproces van je huid te vertragen? Wil je dat je huid steviger aanvoelt en beter gehydrateerd is? 

Denk dan eens aan een behandeling met Profhilo. Profhilo is een ultrapuur hyaluronzuur dat met een aantal kleine injecties in de huid wordt gebracht. Het hyaluronzuur verspreidt zich vervolgens heel natuurlijk  binnen de huid om daar het proces van huidverbetering van binnenuit in gang te zetten. 

Profhilo dokter marsha wichers.jpg

Veelgestelde vragen over Profhilo

Wat is Profhilo?


Profhilo is een ultrapuur hyaluronzuur dat met een aantal kleine injecties in de huid wordt gebracht. Het hyaluronzuur verspreidt zich vervolgens heel natuurlijk binnen de huid om daar het proces van huidverbetering van binnenuit in gang te zetten. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt ervoor dat je huid steviger aanvoelt en er beter uit gaat zien. Profhilo is geen filler, maar wordt gebruikt als huidverbeterende behandeling. Wil je weten wat het verschil is tussen Profhilo en fillers? Ga dan naar de FAQ
Hoe werkt een behandeling met Profhilo?


Bij deze behandeling wordt er meestal met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of hals, decolleté of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.
Wanneer kan ik resultaat verwachten van mijn behandeling met Profhilo?


Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.
Wat is de prijs van een Profhilo behandeling?


Prijs: 290 euro per behandeling (2,0 ml).
Doorgaans zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met 4 weken tussenpoos. 560 euro voor 2x 2,0 ml in één sessie (bijvoorbeeld gezicht en hals).
Voor wie is een behandeling met Profhilo geschikt?


Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een "echte" filler (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een Hydrobooster, filler of Botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.
Hoe lang houdt het effect van de Profhilobehandeling aan?


Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.
Zijn er bijwerkingen te verwachten van een behandeling met Profhilo?


Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Kenmerkend aan de behandeling is dat er op de plaats van de injectie tijdelijk een bultje zichtbaar is vanwaaruit het zachte hyaluronzuur zich in de huid zal verspreiden. Dit proces duurt enkele uren tot een dag.
Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.
Wat is het verschil tussen Profhilo en een hyaluronzuurfiller?


Ga naar de FAQ pagina om hier meer over te lezen.
Voor en na foto's van Profhilo behandelingen.Botox - Cosmetisch arts - Fillers - Leiden