top of page

Interview voor EvaJinek.nl


Omdat het gebruik van Botox steeds verder toeneemt en er ook veel misvattingen zijn over dit middel, was ik vereerd dat ik mijn verhaal over Project Face Design mocht vertellen voor het platform van EvaJinek. Met mijn onderzoek heb ik aan willen tonen dat een téveel aan botox interfereert met het uiten van emoties en een rem zet op onze nonverbale communicatie. Het was ook dit onderzoek in 2019 dat mij ertoe zette om de Softoxmethode® te ontwikkelen.


De conclusie is dat Botox een zeer effectieve manier is om rimpels te behandelen en te voorkomen, maar dat het allemaal afhangt van de dosering en de manier waarop het wordt ingezet. Door op een doelgerichte weldoordachte wijze lage doseringen botox in te zetten kun je mooie en subtiele resultaten bereiken. Rimpels worden verzacht en de uitstraling is meer open. Daarmee ziet het resultaat er natuurlijk uit en blijft er nog voldoende expressie over in de non-verbale communicatie.
Opmerkingen


praktijk logo dokter marsha wichers.png
bottom of page