WAT IS DE SOFTOXMETHODE?

SOFTBOX.png
Botox Leiden

"Botoxbehandeling op maat"

Een Botoxbehandeling volgens de Softoxmethode® is een behandeling die aangepast is op de persoonlijke mimiek na een gezichtsanalyse met intelligente emotieherkennings software. Met Botox kun je spiertjes in het gezicht ontspannen en daarmee mimieklijntjes verzachten. Door dit heel gericht en laaggedoseerd te doen is het resultaat een ontspannen en frisse uitstraling.

FAQ's over de Softoxmethode®

Wat is er bijzonder aan een Botox behandeling met gebruik van de Softoxmethode®?


Een Botoxbehandeling volgens de Softoxmethode® is een behandeling die aangepast is op de persoonlijke mimiek na een gezichtsanalyse met Intelligente Emotieherkennings software. Met Botox kun je spiertjes in het gezicht ontspannen. en daarmee mimieklijntjes verzachten. Door dit heel gericht en laaggedoseerd te doen is het resultaat een ontspannen en frisse uitstraling. Zo'n laaggedoseerde Botoxbehandeling wordt een Softoxbehandeling genoemd.
Hoe werkt een Softoxanalyse?


De software die gebruikt wordt tijdens de analyse meet heel precies hoe het aanspannen van de gezichtsspieren leidt tot een bepaalde uitstraling. Je kunt daarmee ook zien dat de oorzaak van lijnen in het gezicht vaak terug te voeren is naar de mimiek. In de video hieronder zie je daar een voorbeeld van. Mimiek in het gezicht is erg persoonlijk en afhankelijk van hoe de spiertjes in het gezicht op elkaar afgestemd staan. Je kunt je ook voorstellen dat er daarom geen 'one size fits all' Botox behandeling is.
Hoe zijn uitstraling en mimiek met elkaar verbonden?


Wat straalt je gezicht uit? Wat zijn de leuke trekken in je gezicht? En wat vindt je minder? Jouw mimiek speelt een grote rol bij hoe je op anderen overkomt. In de spiegel kun je zelf erg moeilijk bepalen wat een ander ziet terwijl hij of zij met je praat. Daarom is het fijn om samen met Marsha te zien hoe dit voor jou werkt. In een vóór en na analyse kan heel mooi worden laten zien wat de behandeling met Botox voor jouw uitstraling gedaan heeft.
Waarom heeft Marsha Wichers de Softoxmethode® ontwikkeld?


Marsha over de Softoxmethode®:"ik heb deze methode ontwikkeld omdat ik niet geloof in het enkel behandelen van rimpels, maar wel in het subtiel verzachten van de mimiek en bijbehorende mimieklijnen. Op die manier kun je voor een positievere uitstraling te zorgen. Schoonheid zit 'm namelijk niet in de afwezigheid van rimpels, maar in de áánwezigheid van vriendelijkheid in het gezicht. Dat maakt je als mens toegankelijk en aantrekkelijk."
Hoe zien de resultaten van een Softoxbehandeling eruit?


Na een Softoxbehandeling is er nog voldoende mimiek om het gezicht in te zetten in de non-verbale communicatie. Het resultaat ziet er natuurlijk uit. Daarnaast zijn rimpels minder diep en ziet het gezicht er 'zachter' uit.

Dokter Marsha Wichers Leiden

"Tijdens een intakegesprek is er altijd ruim tijd en aandacht voor je vragen. Om je alvast op weg te helpen beantwoord ik hier de meest gestelde vragen. Voor een persoonlijk advies over injectables en huidverbetering zie ik je graag in de praktijk in Leiden, tot ziens!"

Praktijk voor de injectables en face positivity Marsha Wichers Leiden

Missie en visie

bij praktijk voor Injectables & Face Positivity

Persoonlijke aandacht staat centraal binnen de praktijk. Marsha begeleidt haar cliënten op een betrokken manier waardoor er ook gelegenheid is om te kijken naar wat het gezicht voor iemand betekent en welke behandelingen daar wél en niet bij passen. Cliënten vragen niet om een rimpelloos uiterlijk, maar om een tevreden gevoel wanneer ze in de spiegel kijken. En dat gaat over een positieve uitstraling en empathie voor jezelf. Kleine cosmetische behandelingen kunnen daarbij helpen.
 
Marsha Wichers is cosmetisch arts KNMG, dit is een beschermde titel voor cosmetisch artsen die voldoen aan veiligheids en kwaliteitseisen. Marsha heeft zich met name toegelegd op het vertragen van het verouderingsproces, zonder het karakter van het gezicht te veranderen. Met Botox en hyaluronzuurfillers zorgt ze voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen in de praktijk en besteedt uitgebreid aandacht aan de eerste intake en gezichtsanalyse.