top of page
Praktijk dokter marsha wichers interieur_edited.jpg

OVER DE PRAKTIJK

Marsha Wichers is gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en is ingeschreven in het KNMG register als cosmetisch arts KNMG. Dit waarborgt kwaliteit en veiligheid omdat aan protocollen, richtlijnen en verplichte nascholing moet worden voldaan.

Ze heeft naast haar opleiding tot arts ook een opleiding aan de Kunstakademie afgerond waarbij ze zich heeft gespecialiseerd in sculptuur en design. Ze heeft hiermee haar oog voor schoonheid en vorm verder kunnen door ontwikkelen.

Marsha Wichers heeft een netwerk van collega's in de cosmetische geneeskunde en kan je ook verwijzen naar de juiste specialist op het moment dat zij je niet kan helpen. 

Praktijk voor injectables en Face Positivity

Praktijk dokter Marsha Wichers Leiden

De praktijk is gelegen in de wijk Groenoord in Leiden. Hier kunt u terecht om in alle rust en comfort behandeld te worden. De praktijk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.  
 
De praktijk voor injectables en Face Positivity is opgericht door Marsha Wichers. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring als cosmetisch arts en heeft voor grote klinieken als de Velthuiskliniek gewerkt. Ze heeft zich toegelegd op het vertragen van het verouderingsproces, zonder het karakter van het gezicht te veranderen. Met Botox en hyaluronzuurfillers zorgt ze voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen in de praktijk en besteedt uitgebreid aandacht aan de eerste intake en gezichtsanalyse.

Doordat ze haar cliënten op een betrokken manier begeleidt is er ook gelegenheid om te kijken naar wat het gezicht voor iemand betekent en welke behandelingen daar wél en niet bij passen. Het gaat er vaak helemaal niet om om rimpels weg te spuiten, maar om een tevreden gevoel te hebben als je in de spiegel kijkt. En dat gaat over een positieve uitstraling en empathie voor jezelf. Kleine cosmetische behandelingen kunnen daarbij helpen.

bottom of page