Botox en filler behandelingen 

Welkom in de praktijk van Marsha Wichers, cosmetisch arts. 
Eerlijk advies, natuurlijke resultaten en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De praktijk is gelegen in Leiderdorp en is goed bereikbaar vanuit Leiden en omstreken. Er is gratis parkeergelegenheid.  
 
Wanneer je met de auto komt kun je afslag 6 (Hoogmade) nemen vanaf de A4, daarna is het nog 5 minuten rijden. De praktijk is dus ook vanaf Den Haag, Rotterdam en Delft goed bereikbaar.

Bereikbaarheid

Foto's van de praktijk

 

 

 

'Botoxbehandeling op maat'
  met de SOFTOX methode®

Een Botoxbehandeling volgens de Softoxmethode® zorgt voor verzachting van lijnen maar met behoud van expressiviteit en natuurlijke uitstraling. Met behulp van een gezichtsanalyse wordt gekeken hoe jouw individuele mimiek bijdraagt aan je uitstraling en de vorming van rimpels. Mimiek in het gezicht is erg persoonlijk en afhankelijk van hoe de spiertjes in het gezicht op elkaar afgestemd staan. Je kunt je ook voorstellen dat er daarom geen 'one size fits all' Botox behandeling is. 

HYALURONZUURFILLER

Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in de eigen huid aanwezig is. Daar zorgt deze stof voor hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden verliest de huid aan elastine, collageen en hyaluronzuur. Dat is een normaal proces. Een behandeling met een hyaluronzuurfiller zorgt voor een verzachting van lijnen, versteviging van de huid en het verbeteren van een vermoeide uitstraling. Daarnaast dragen behandelingen met hyaluronzuurfillers bij aan het vertragen van het verouderingsproces. Marsha Wichers maakt alleen gebruik van de beste hyaluronzuurfillers op de markt, namelijk Restylane® en Profhilo®. Deze fillers zijn afbreekbaar en daarom zeer veilig.
 
Marsha Wichers zal meestal adviseren om met kleine stapjes, subtiele verbeteringen te bewerkstelligen. Dit past bij de Facepositive filosofie
LOGO dokter marsha wichers.png