top of page
Botox Behandeling Marsha Wichers Leiden
Verloop wit.png

PRAKTIJK VOOR INJECTABLES & FACE POSITIVITY

'Eerlijk advies, natuurlijke resultaten en persoonlijke aandacht'

Botox leiden

Injectables
Botox en hyaluronzuurfillers

Met veilige en afbreekbare injectables is het mogelijk om lijnen in het gezicht te verzachten en een vermoeide uitstraling te verbeteren. Binnen de praktijk vinden wij het erg belangrijk dat er aandacht en tijd voor jou is tijdens de intake en behandelingen. Het gaat om je gezicht en dat is het eerste dat mensen zien. Daarom is het ook zo belangrijk dat resultaten subtiel en natuurlijk zijn.

We benaderen de cliënt vanuit de Facepositive gedachte: in de basis tevreden zijn met jezelf, kunnen accepteren en omarmen dat je nou eenmaal ouder wordt, maar tegelijkertijd investeren en zorgen voor je huid. Want met die huid doe je een leven lang!

 
Marsha Wichers is gecertificeerd cosmetisch arts KNMG*, heeft meer dan 12 jaar ervaring en was werkzaam voor grote klinieken zoals de Velthuiskliniek en Bergmankliniek.
 

* Controleer altijd of een cosmetisch arts de juiste opleiding heeft, Op de website van de beroepsvereniging van cosmetisch artsen kunt u terugvinden welke artsen zich gespecialiseerd hebben in behandelingen met injectables. De opleiding tot cosmetisch arts KNMG is een medische specialisatie die ná de 6 jarige opleiding tot arts gevolgd wordt.

CosmetischeIngrepen_Beeldmerk-Hoofdzin-B
logo praktijk dokter marsha wichers.png

Wat zijn de mogelijkheden?

Binnen de praktijk wordt alleen gewerkt met de beste en veiligste hyaluronzuren en botuline toxines op de markt. 
 

Profhilo versus fillers bij Dokter Marsh

Restylane® en Aliaxin® zijn afbreekbare hyaluronzuurfillers waarmee lijnen en volumeverlies in de huid kunnen worden opgevuld. 

Profhilo® is een gestabiliseerd hyaluronzuur dat gebruikt wordt om de huidkwaliteit en stevigheid te verbeteren.

Softox® is een behandeling met lage doseringen Botox om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te geven. Aanvullend kan een Softoxanalyse® gedaan worden.

Cosmeceuticals zijn medisch-cosmetische huidverzorgings- producten met actieve ingrediënten. Deze producten gebruikt u thuis voor huidverbetering.

Botox is een medicijn dat gebruikt wordt om spiertjes in het gezicht op subtiele wijze te ontspannen waardoor lijnen verminderen en de uitstraling verbetert.

bottom of page