Injectables

Met veilige en afbreekbare injectables is het mogelijk om lijnen in het gezicht te verzachten en een vermoeide uitstraling te verbeteren. Binnen de praktijk vinden wij het erg belangrijk dat er aandacht en tijd voor jou is tijdens de intake en behandelingen. Het gaat om je gezicht en dat is het eerste dat mensen zien. Daarom is het ook zo belangrijk dat resultaten subtiel en natuurlijk zijn.

 

Marsha Wichers is gecertificeerd cosmetisch arts KNMG, heeft meer dan 10 jaar ervaring en was werkzaam voor grote klinieken zoals de Velthuiskliniek en Bergmankliniek.

Wat zijn de mogelijkheden?

Binnen de praktijk wordt alleen gewerkt met de beste en veiligste hyaluronzuren en botuline toxines op de markt. We doen geen concessies op het gebied van kwaliteit en stunten niet met prijzen. 

Restylane® is een hyaluronzuur filler waarmee lijnen en volumeverlies in de huid kunnen worden opgevuld. 

Profhilo® is een gestabiliseerd hyaluronzuur dat gebruikt wordt om de huidkwaliteit en stevigheid te verbeteren.

Botox is een medicijn dat gebruikt wordt om spiertjes in het gezicht op subtiele wijze te ontspannen waardoor lijnen verminderen en de uitstraling verbetert.

Softox® is een behandeling met lage doseringen Botox om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te geven. Aanvullend kan een Softoxanalyse® gedaan worden.

Cosmeceuticals zijn medisch-cosmetische huidverzorgings- producten met actieve ingrediënten. Deze producten gebruikt u thuis voor huidverbetering.

Restylane lijnen wangen Dokter Marsha Wi
voornabotoxfrons dokter marsha wichers.j
Restylane lijnen mondhoeken nasolabiaal
LOGO dokter marsha wichers.png

Dokter Marsha Wichers hanteert een minimum leeftijdsgrens van 25 jaar voor behandelingen, met uitzondering van het behandelen van migraine/hoofdpijn, tandenknarsen en hyperhidrose oksels (18+).

© Copyright 2020 Marsha Wichers