top of page

HOE ZIET EEN NATUURLIJK 
BEHANDELRESULTAAT ERUIT?

voorbeelden van behandelingen dokter marsha wichers.jpg
logo praktijk dokter marsha wichers.png

Iedereen heeft het over 'natuurlijke resultaten', maar hoe ziet een natuurlijk ogend resultaat van een injectable behandeling eruit? 

Om die vraag te beantwoorden kun je hieronder een scala aan voorbeelden vinden van behandelingen uitgevoerd door cosmetisch arts Marsha Wichers. Zij werkt alleen met tijdelijke en afbreekbare injectables, zoals de hyaluronzuren van het merk Restylane®, Aliaxin® en Profhilo®. Daarnaast is zij zeer ervaren in het uitvoeren van subtiele behandelingen met Botox, de zogenoemde 'Softox' behandelingen.

Dokter Marsha Wichers Leiden

"Tijdens een intakegesprek is er altijd ruim tijd en aandacht voor je vragen. Om je alvast op weg te helpen beantwoord ik hier de meest gestelde vragen. Voor een persoonlijk advies over injectables en huidverbetering zie ik je graag in de praktijk in Leiden, tot ziens!"

Praktijk voor de injectables en face positivity Marsha Wichers Leiden

Missie en visie

bij praktijk voor Injectables & Face Positivity

Persoonlijke aandacht staat centraal binnen de praktijk. Marsha begeleidt haar cliënten op een betrokken manier waardoor er ook gelegenheid is om te kijken naar wat het gezicht voor iemand betekent en welke behandelingen daar wél en niet bij passen. Cliënten vragen niet om een rimpelloos uiterlijk, maar om een tevreden gevoel wanneer ze in de spiegel kijken. En dat gaat over een positieve uitstraling en empathie voor jezelf. Kleine cosmetische behandelingen kunnen daarbij helpen.
 
Marsha Wichers is cosmetisch arts KNMG, dit is een beschermde titel voor cosmetisch artsen die voldoen aan veiligheids en kwaliteitseisen. Marsha heeft zich met name toegelegd op het vertragen van het verouderingsproces, zonder het karakter van het gezicht te veranderen. Met Botox en hyaluronzuurfillers zorgt ze voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen in de praktijk en besteedt uitgebreid aandacht aan de eerste intake en gezichtsanalyse.
 

bottom of page