WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN INTAKE?

Intake bij dokter marsha wichers.JPG
Botox Leiden

FAQ's over het intakegesprek bij de cosmetisch arts

Welke vragen kan ik stellen in een consult?


Tijdens het consult in de praktijk in Leiden kun je terecht met je vragen over het vertragen van huidveroudering, het verbeteren van je uitstraling, het behandelen van rimpels, huidverzorging en huidverbetering. Daarnaast kun je ook terecht voor klachten zoals hoofdpijn, tandenknarsen en overmatig transpireren wanneer je overweegt om dit te laten behandelen met Botox. Tijdens het consult is er ook tijd en ruimte om aandacht te besteden aan de overweging om wél of niet te kiezen voor een behandeling. Dit is voor veel mensen een vraagstuk waar ze graag over van gedachten willen wisselen.
Is er een minimumleeftijd voor behandelingen?


Marsha Wichers hanteert een minimumleeftijd van 25 jaar voor het ondergaan van behandelingen met hyaluronzuurfillers en Botox. Het behandelen van migraine/hoofdpijn, tandenknarsen en hyperhidrose oksels is vanaf 18 jaar.
Wat wordt er allemaal gedaan in een consult?


Tijdens de intake wordt altijd begonnen met een gesprek waarin er voldoende aandacht en tijd is voor je vragen en overwegingen. Vervolgens zal Marsha jouw gezicht onderzoeken. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt dat gericht is op jouw vraag. Er wordt nooit meer advies gegeven dan om gevraagd wordt. Je kunt ervoor kiezen om een Softoxanalyse® te laten doen. Aan de hand van de gemaakte foto's of bewegend beeld wordt er gekeken wat je gezicht uitstraalt. Deze analyse brengt de individuele mimiek goed in kaart en dient als basis voor behandelingen met Botox. Sommige mensen vinden het confronterend om op deze manier naar zichzelf te kijken, het is geen verplichting, maar het maakt veel inzichtelij
Wat houdt een Softoxanalyse® precies in?


Bezoek hiervoor de pagina met FAQ's over de Softoxmethode®.
Kan ik ook verwezen worden als ik iets anders nodig heb dan injectables?


Marsha Wichers heeft naast haar eigen expertise ook een breed netwerk van artsen en therapeuten waar zij je naar kan verwijzen. Zo kan het zijn dat zij je naast een behandeling met Botox of een hyaluronzuurfiller, ook een behandeling bij de huidtherapeute adviseert. Wanneer u de expertise van een plastisch chirurg nodig heeft, kan Marsha je verwijzen naar een collega die gespecialiseerd is in de indicatie waar het om gaat. Je kunt daarbij denken aan een ooglidcorrectie, facelift of een diepe peeling.
Hoe lang duurt een consult en kan ik meteen behandeld worden?


Voor een consult staat gemiddeld een half uur. Wanneer je voor het eerst een behandeling wilt laten doen is het verstandig om een bedenktijd te nemen. Wanneer je al bekend bent met het soort behandeling waar het om gaat kan er in overleg bepaald worden of er meteen een behandeling kan plaatsvinden
Zijn er kosten verbonden aan een consult?


Nee, een consult is kosteloos en vrijblijvend.

Dokter Marsha Wichers Leiden

"Tijdens een intakegesprek is er altijd ruim tijd en aandacht voor je vragen. Om je alvast op weg te helpen beantwoord ik hier de meest gestelde vragen. Voor een persoonlijk advies over injectables en huidverbetering zie ik je graag in de praktijk in Leiden, tot ziens!"

Praktijk voor de injectables en face positivity Marsha Wichers Leiden

Missie en visie

bij praktijk voor Injectables & Face Positivity

Persoonlijke aandacht staat centraal binnen de praktijk. Marsha begeleidt haar cliënten op een betrokken manier waardoor er ook gelegenheid is om te kijken naar wat het gezicht voor iemand betekent en welke behandelingen daar wél en niet bij passen. Cliënten vragen niet om een rimpelloos uiterlijk, maar om een tevreden gevoel wanneer ze in de spiegel kijken. En dat gaat over een positieve uitstraling en empathie voor jezelf. Kleine cosmetische behandelingen kunnen daarbij helpen.
 
Marsha Wichers is cosmetisch arts KNMG, dit is een beschermde titel voor cosmetisch artsen die voldoen aan veiligheids en kwaliteitseisen. Marsha heeft zich met name toegelegd op het vertragen van het verouderingsproces, zonder het karakter van het gezicht te veranderen. Met Botox en hyaluronzuurfillers zorgt ze voor een subtiel en natuurlijk resultaat. Ze vindt het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen in de praktijk en besteedt uitgebreid aandacht aan de eerste intake en gezichtsanalyse.