INTAKE

Tijdens een intake is altijd voldoende tijd om je vragen en wensen te bespreken. Marsha Wichers zal je gezicht analyseren en je advies geven hoe jij je uitstraling kunt verbeteren. Aanvullend is het mogelijk om een Softox® analyse te doen. Daarmee zorgt ze ervoor dat jouw gezicht en jouw individuele mimiek goed in kaart gebracht zijn voordat er een behandeling met Botox of Softox plaatsvindt. 

 

Marsha Wichers heeft naast haar eigen expertise ook een breed netwerk van artsen en therapeuten waar zij je naar kan verwijzen. Zo kan het zijn dat zij je naast een behandeling met Botox of een hyaluronzuurfiller, ook een huidverbeterende behandeling bij een huidtherapeute adviseert. Het mooiste resultaat zit namelijk in de combinatie van behandelingen.

Intake gesprek met Dokter Marsha Wichers

Gezichtsanalyse volgens de Softoxmethode®

Softox analyse

Wat straalt je gezicht uit? Wat zijn de leuke trekken in je gezicht? En wat vindt je minder? Jouw mimiek speelt een grote rol bij hoe je op anderen overkomt. In de spiegel kun je zelf erg moeilijk bepalen wat een ander ziet terwijl hij of zij met je praat. Daarom is het fijn om samen met Marsha Wichers te zien hoe dit voor jou werkt. 

 

De software die gebruikt wordt tijdens de analyse meet heel precies hoe het aanspannen van de gezichtsspieren leidt tot een bepaalde uitstraling. Je kunt daarmee ook zien dat de oorzaak van lijnen in het gezicht vaak terug te voeren is naar de mimiek.  In een vóór en na analyse kan heel mooi worden laten zien wat de behandeling met Botox voor jouw uitstraling gedaan heeft. 

Voor en na analyse

VIDEO

Voor

behandeling van de fronsspier

Na

behandeling van de fronsspier

 

"ik heb deze methode ontwikkeld omdat ik niet geloof in het enkel behandelen van rimpels, maar wel in het subtiel verzachten van de mimiek en bijbehorende mimieklijnen. Op die manier kun je voor een positievere uitstraling te zorgen." 
 
"Schoonheid zit 'm namelijk niet in de afwezigheid van rimpels, maar in de áánwezigheid van vriendelijkheid in het gezicht. Dat maakt je als mens toegankelijk en aantrekkelijk."

Marsha  Wichers over de Softoxmethode®

Voor en na analyse

FOTO'S

 

Ik kreeg vaak te horen dat ik nors keek. Eigenlijk kon ik daar niets aan doen, op één of andere manier frons ik gemakkelijk mijn wenkbrauwen.

Door de analyse met de Softoxmethode® werd het voor mij veel duidelijker wat ik uitstraal met mijn gezicht en hoe ik dat kan beïnvloeden. 

Marsha heeft voor mij een behandelplan gemaakt waarbij ik met een lage dosering Botox mijn frons leer ontspannen. Door deze ontspanning en het feit dat ik me er van bewust ben zal ik het fronsen wat kunnen 'afleren'. Het resultaat is natuurlijk en ik voel meer rust in mijn gezicht. Ik krijg veel positiviteit terug uit mijn omgeving!

Olga (cliënt) over de Softoxmethode®

LOGO dokter marsha wichers.png
zorgkaart png.png
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
logo-cosmetisch-arts-KNMG-rechthoek-.png
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Gabriël Metzustraat 48
2316 AJ Leiden
071-2070032
info@doktermarshawichers.nl
Big registernr: 89063473101
Facepositive logo marsha wichers.png

Dokter Marsha Wichers hanteert een minimum leeftijdsgrens van 25 jaar voor behandelingen, met uitzondering van het behandelen van migraine/hoofdpijn, tandenknarsen en hyperhidrose oksels (18+).