INTAKE

Wanneer je voor de eerste keer bij Marsha Wichers in de praktijk komt zal zij altijd eerst een consult met een Softox® analyse doen. Daarmee zorgt ze ervoor dat jouw gezicht en jouw individuele mimiek goed in kaart gebracht zijn voordat ze een advies geeft. 

 

Tijdens de intake worden er foto's gemaakt en is er voldoende aandacht en tijd voor je vragen en overwegingen. Marsha Wichers heeft naast haar eigen expertise ook een breed netwerk van artsen en therapeuten waar zij je naar kan verwijzen. Zo kan het zijn dat zij je naast een behandeling met Botox of een hyaluronzuurfiller, ook een huidverbeterende behandeling bij de huidtherapeute adviseert. Het mooiste resultaat zit namelijk in de combinatie van behandelingen.

Gezichtsanalyse volgens de Softoxmethode®

Softox analyse

Wat straalt je gezicht uit? Wat zijn de leuke trekken in je gezicht? En wat vindt je minder? Jouw mimiek speelt een grote rol bij hoe je op anderen overkomt. In de spiegel kun je zelf erg moeilijk bepalen wat een ander ziet terwijl hij of zij met je praat. Daarom is het fijn om samen met Marsha Wichers te zien hoe dit voor jou werkt. 
 
De software die gebruikt wordt tijdens de analyse meet heel precies hoe het aanspannen van de gezichtsspieren leidt tot een bepaalde uitstraling. Je kunt daarmee ook zien dat de oorzaak van lijnen in het gezicht vaak terug te voeren is naar de mimiek.  In een vóór en na analyse kan heel mooi worden laten zien wat de behandeling met Botox voor jouw uitstraling gedaan heeft. 

Voor en na analyse

VIDEO

Voor

behandeling van de fronsspier

Na

behandeling van de fronsspier

 

"ik heb deze methode ontwikkeld omdat ik niet geloof in het enkel behandelen van rimpels, maar wel in het subtiel verzachten van de mimiek en bijbehorende mimieklijnen. Op die manier kun je voor een positievere uitstraling te zorgen." 
 
"Schoonheid zit 'm namelijk niet in de afwezigheid van rimpels, maar in de áánwezigheid van vriendelijkheid in het gezicht. Dat maakt je als mens toegankelijk en aantrekkelijk."

Marsha  Wichers over de Softoxmethode®

Voor en na analyse

FOTO'S

 

Ik kreeg vaak te horen dat ik nors keek. Eigenlijk kon ik daar niets aan doen, op één of andere manier frons ik gemakkelijk mijn wenkbrauwen.

Door de analyse met de Softoxmethode® werd het voor mij veel duidelijker wat ik uitstraal met mijn gezicht en hoe ik dat kan beïnvloeden. 

Marsha heeft voor mij een behandelplan gemaakt waarbij ik met een lage dosering botox mijn frons leer ontspannen. Door deze ontspanning en het feit dat ik me er van bewust ben zal ik het fronsen wat kunnen 'afleren'. Het resultaat is natuurlijk en ik voel meer rust in mijn gezicht. Ik krijg veel positiviteit terug uit mijn omgeving!

Olga (cliënt) over de Softoxmethode®

LOGO dokter marsha wichers.png